A story by Norman
Alles over de auteur en zijn boeken!

 

Gastenboek A story by Norman

Cindy Wilmink
21-04-18 17:11:22
Beste Norman,
Vandaag dan eindelijk de tijd kunnen nenen om de kunst van het remigreren te lezen. Vlotte prettig leesbare schrijfstijl, open en eerlijk. Een aanrader voor diegene die de stap nog moeten zetten maar ook zeker voor de achterblijvers!
Opmerking:
Dank je wel Cindy!
sara knockaert
15-03-18 19:50:46
Dit boek sleurt je mee in de expatwereld. Je krijgt een goede kijk op het leven als expat. Je leert dat de cultuur shock een grote invloed heeft op het leven en je ziet in het boek hoe verschillende mensen er op hun eigen manier op reageren. Het boek is een echte aanrader. Het leest als een trein. Ikzelf heb het boek in één avond uitgelezen. De cover vind ik prachtig. Ik ben benieuwd naar zijn ander boek de stilte van het water.
Opmerking:
Dank je wel Sara, voor je mooie woorden en het proeflezen van het manuscript!
Jannie Fokker
30-12-17 09:16:47
Ik ben na vier jaar Noorwegen in 2012 teruggekeerd naar Nederland. En kreeg ook geheel onverwacht te maken met het heftige Reverse Culture Shock fenomeen. Inmiddels weer redelijk geïntegreerd hier. Benieuwd naar de ervaringen van anderen.
Opmerking:
Dank voor je bericht Jannie, nog even geduld en dan ligt het boek in de winkel. Je kan het wel alvast bestellen bij iedere boekhandel en o.a. bol.com
Paloma Blanku
23-10-17 16:58:45
Ben zeer benieuwd Norman. Ik herken op voorhand helemaal niets van dat gevoel, maar misschien word ik na het lezen wakker geschud. Onze overgang, helaas na slechts 4 vette jaren, ging van een leien dakje.
Opmerking:
Kan ook heel goed hoor Erik, is niet bepaald dat iedereen dit ook zo ervaart. In ieder geval wel veel terugkeerders die hier kennelijk last van krijgen. Nog even geduld, ik hoop snel meer te kunnen vertellen over de boekpresentatie.
Eddy Zoef
07-10-17 16:07:57
Mooi dat je dit zo neerzet Norman. Ik denk dat je hiermee velen zult raken die in hetzelfde schuitje zitten/zaten!
Opmerking:
Dank Eddy! Dat verbaasde mij met de voorbereiding ook het meest, velen herkende de onderwerpen. Ik hoop dat als het expat-boek straks uitkomt, ook met name de terugkeerders hier iets aan hebben.

 

E-mailen
Instagram
LinkedIn