A story by Norman
Alles over de auteur en zijn boeken!

Woede, verbazing, verdriet en zelfs heimwee.....

Dat is wat je kunt verwachtten als expat of remigrant bij de terugkeer naar je thuisland, in ons geval Nederland. Vreemd toch, want de verhuizing naar je eigen land, daar waar je wellicht bent geboren, moet toch de eenvoudigste verhuizing zijn tot nu toe. Uit verschillende internationale onderzoeken blijkt dat bijna iedere expat of remigrant, in meer of mindere mate,  met een Reverse Culture Shock te maken krijgt.  Je bent dus gewaarschuwd!

Wil je weten hoe je dit herkent of beter nog wat je kan doen om dit te voorkomen?  Je  leest hier alles over in het nieuwste boek van Norman Jansen met de titel:
'De kunst van het remigreren, ervaringen van een terugkerend expatgezin'. Dit autobiografisch verhaal gaat met name over de ervaringen van een (naar Nederland ) terugkerend Nederlands expat-gezin en het Reverse Culture Shock fenomeen. Een ideaal hulpboek voor de vertrekkende én terugkerende expat, emigrant of remigrant. 'De kunst van het remigreren' wordt uitgegeven door LM Publishers.

 

Seksuele- én arbeidsuitbuiting, maar ook natuurgeweld en de onvoorwaardelijke

'De liefde voor haar jonge kinderen' staat centraal in een heel ander boek. Het bijzondere en schrijnende verhaal van een moeder in haar zoektocht naar een beter bestaan voor haar gezin. Op de vlucht voor natuurgeweld, armoede, corruptie en het ontbreken van enig toekomstperspectief. Actuele thema's zoals mensenhandel en mensensmokkel staan hier centraal, maar ook seksuele- en arbeidsuitbuiting komen aan bod in dit verhaal. Gebaseerd op waargebeurde feiten en deels autobiografisch. Op deze site vind je regelmatig nieuws over het boek met de titel "De stilte van het water" welk wordt uitgegeven door Futuro Uitgevers.

 

Wie schrijft dit dan?

Benieuwd naar de auteur? Waar komt hij vandaan en hoe komt hij aan zijn inspiratie?  Kijk dan op de pagina Over Norman, de auteur.

En wat je verder nog wilt weten..........

Wil je een bericht achterlaten, zoals een recensie over een van de boeken? Gebruik dan het gastenboek op deze pagina.

Heb je een vraag over een presentatie,  de verzending van boeken naar het buitenland of wil je een persoonlijk gesigneerd exemplaar van het boek ontvangen? Neem dan contact op middels het contactformulier. Je krijgt uiteraard zo snel mogelijk antwoord.

Wil je liever mailen dan mag dat natuurlijk ook, stuur dan een mailtje rechtstreeks naar info@astorybynorman.com  


 

.  

 

.

 

 

 


125924